a story that we just can watch and laugh when we see this world as a wonderful drama that will never end

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Pages

Wednesday, June 29, 2011

secret admire -.-'

hyep all.. benda ini sangat melawakkan.. "secret admire".. korang penah dengar tak.. aku macam terkedu.. haha.. fine la, lately ni relationship aku macam tonggang langgang kan, tapi aq masih dengan dia, even dia cakap da xde apa2 dengan gadis tu, dah habis.. but he is not so clever to fool me again.. awak taknak putus kan haritu, so jgn mulakan lagi.. selagi saya mampu nak deal dengan apa sy nampak, sy deal.. ok.. so, secara automaticnya aq changed kan status aq kepada single.. even tak single kan.. :)

tapi, bila ada orang mengaku yang dia secret admire aq.. yess, aq terkedu.. sbab alasan yang tak munasabah..    ye la kan.. dengan watak aq, gaya aq, kasar aq..  truth, aku tak suka dipandang lelaki.. bukan kerana aq lesbian, aq masih straight ok..sebab aq suka jadi diri aq, sebab aku suka diterima sebagai aku, dan bukan untuk kau mengubah aku.. :)


first conversation with Mr A. Mr A ni ex monitor aq.. before2 ni, memang la just sembang biase je kan.. bergurau2.. untill dia mengaku sbb aq single.. haha..

" one day nanti u mesti datang dekat i punya la".. kata dia

"asl pulak i nak kene pg dekat u" kata aq

"instinct i kuat mengatakan, u nak tau tak" kata dia

"poodah, instinct konon.. ha, taw ap?" kata ku

"i suke u, dari sekolah lagi, tapi i takut sebab u mcm tomboy2 kan" kate dia

"hahahahahahaha" kata aq sambil tergolek2 ketawa.. gila lah..

"okeyh, i nak out,i malu da ni.. tc.." kata dia

"hahaha, ala u relex la, jgn la malu2, dulu2 kan" kate aq


than dia terus out.. haha.. terkedu aq.. sbb kawan2 kan..

ni lagi satu.. ini lagi lawak aq rase.. MR.B ni, dalam diam secret admire aq rupenye.. hahah.. aq dapat taw dari kawan2.. last day aq dekat UNISEL, aq balik umah sewa lepas drop zuhri dekat Kuala Selangor. memang normal budak Engineering akan jadi yang paling last balik. aq balik pon nak ambil barang. Dekat rumah ada Ika, Yen, Zombi, Chiki, Razian.. budak2 laki itu lepak dekat umah sewa kami..sem last memang diorang suke datang lepak, paling2 zombi,partner final project aq.. selalu jugak tido dekat umah kami.. lepas lepak, sembang, nangis, berasap jap dengan ika.. aq berpelukan la dengan ika and yen.. tiba2 zombi cakap.

"aq nak peluk gak"..then kami peluk berempat, zombi menengis.. aq lagi la menangis kan.. haha.. than, aq pergi la umah si MR.B ni, dekat bahagian laki2 Taman Ilmu ni.. aq pergi la salam semua org.. nak cakap gudbye la konon..

ni part best, lepas aq blah, aq dapat taw, baru lagi dapat tau ni, MR.B tanye pasal aq dekat ika.. upah die rokok sekotak.. hahah.. sampai 6 pagi diorg sembang.. tapi aq tak excited sangat la kan, sebab dak2 ni mmg suke study dekat umah aq gak.. katenye seronok sebab faham kalo aq ajar.. sengal..

so, semalam aq sakat la dia ni..

"weh, aq da taw rahsia ko, ko nak ngaku ke x" kata aku


"rahsia ap ain" kate die


"ngaku je la" kate aq


"jgn la, malu la aq.. mane ko taw ni" kate die


"ada la, sekarang ni aq nak taw btol ke tak je" kate aq


"ok, aq nak taw ap feel ko dulu" kate die


"hahahah, asl aq pulak yg kene ngaku ni" kata aq.. aq pulak die nak pancing


"japg aq bg taw, aq nak pg hantar kereta jap, baby merah aq bt hal la pulak" kate die


"lambat la ko ni, meh aq cakap dulu" kate aq


"hahaha, malu la nak cakap, ko cakap la dulu" kate die


"aq suke ko sebab ko nampak matang, tapi kadang2 bangang2 ko nampak ketara sangat, naseb comel.. nak2 time aq ajar ko, time ko blur..hahahaha" kata aq.. as a fwen, mmg btol la aq suke tengok dia dari segi tu.. memang lawak sangat..




"ko ni kadang2 careless gak kan" kate dia, tergamam aq..


"weh, bile plak aq careless ni, ah ko" kate aq nak menegakkan yang aq ni tak careless


"ko ingat tak time ko jatuh dekat shah alam tu, mase SIRIM tu" kate die dengan penuh confident tanpa fikir aq malu ke tak.. AKU MALU LA WEH..


"ha kenapa aq jatuh, normal la" kate aq


"lagi satu time ko jatuhkan bekas abu rokok kat umah ko tu, ingat" kate die.. damn.. mmg nak cari point nak malukan aq ni..


"kan ko careless, sbb ko nampak comel time2 macamtu"kate die.. aq da malu sangat da ni.. aq nak pancing die, dia yang pancing aq.. dammit


"dah, ko nak g hantar kereta kan td, pg la" kate aq yang nak mengelak.. haha..


"ok2 japg aq chat ko balik" kate die

lepas hantar kereta

"weh" die tegur


"ha, ko nak tau x, aq x taw pon ko suke dekat aq, aq taw ko suke study dengan aq je.. saje nak pancing2 ko.. haha" jawab aq dengan jujur


"aduh, ye ke, malu la aq ni" jawab die


"hahahah, xpe atleast aq taw" mengedik aq.. haha

gila lah.. ada jugak laki yang detail perhati aq.. ika cerita dia tye pasal kenapa aq merokok, cara aq, life aq.. dalam diamkan, seronok lepak dgn aq, masuk air, study.. haha.. kesian ika kene layan.. sorry ika..





ainaurush ~ Queen of Typo I ~

Tuesday, June 28, 2011

~ berCUTi di Manjung ~




so, weekend yang lepas ni sebenarnye aq ke Manjung, Perak.. motif aq kesana, sbb aq perlu masa untuk berfikir pasal kami.. and it really helped me.. aq da cakap.. nature akan bantu aq untuk berfikir lagi rasional..
and it so cool.. nanti last la aq cakap pasal percintaan.. haha..ni aq nak cerita pasal Manjung dulu ni..

kali ni turun Manjung mmg penuh luck kot.. pegi on the spot malam Jumaat tu.. 8 malam amik Leyaa dekat Saujana Utama, Sg Buluh.. lepak2 kejap.. about 9pm kami mula bergerak ke Manjung.. FYI, aq memang suka sangat travel malam.. sebab tenang sangat.. boleh gune fresh air.. perjalanan mengambil masa 3 jam.. sampai-sampai, dihidang pula dengan Sambal Petai kan.. memang terbaik la pula.. pergh.. 

besoknye, journey begin..


Teluk Batik.. model tu Wani.. first kami sampai memang agak menakutkan.. sebab angin dia sangat kuat..
terfikir nak Tsunami pula time tu kan

pasir dia sangat halus and pantai dia cantik lagi
ombak time ni kuat sangat
kitaorang jalan all the way pantai tu.. 
opps.. and kitaorg memang gila cam!!
each second is a memory right 
ni dekat LUMUT.. ais kacang dia memang terbaik.. korang tengok la sendiri..
view tepi laut.. laut biru cantik lagi tu...
laksa.. memang fav aq
ini area jetty.. Leyaa nak sangat bergambar dengan ikan kat darat..
ha jom la aq layankan
memang luck kitaorg ad event pulak.. Karnival  Kenderaan Klasik..
mmg vespa faveret aq la kan.. xcited sangat aku time ni
ni Marina Island.. malas la nak rotate.. kitaorg stay sini sampai malam..
sambil2 nak tunggu senja kan
time ni kitaorg tengah gossip2 sikit
view senja.. bestkan..
berfikir ni
friendship kami.. always together
malam tu ad gig pula.. memang mendapat la layan jap kan..
ha.. ini jam sangat best.. manari sakan  aq.. keluar semua jenis goyang..
RM 12 je weh sejam.. terbaik kan.. mase ni rindu pula mase zaman2 jahilliah dulu..



YES or NO


now, bout love.. zuhri.. aq still dengan dia.. he asked for apology.. salah dia, and maaf berkali.. ini first time aq mengambil masa yang lama untuk berkeputusan.. baik buruk.. semua aq timbangkan.. kadang2 aq berfikir, ye aq maafkan.. tapi kadang2 aq berfikir, no aq x perlu maafkan ko.. 2 3 hari, kami ambil masa untuk berfikir...tapi.. lame2 berfikir.. bertanya pendapat.. aq fikir.. untuk mengadakan hubungan itu senang, untuk menjaga sesuatu hubungan itu susah.. everything we have done, we have planned, laughter, sad.. dia tak pernah tinggal aq mase aq susah, dia ada time untuk ketawa..  ahad malam, aq pergi jumpa dia..sebab nak hantar sotong kering yang mak dia pesan je..than,kami lepak minum.. lame2 sembang pasal masing2.. pendirian masing2.. apa yang masing2 perlukan.. yes, we need each other, we hugged, we do completed each other.. jujur, aq tidak akan mampu menipu dia, and dia tidak akan mampu menipu aq.. confirm kantoi balik..  sekarang dia ke Bandung, baru lepas YM dengan dia.. kadang2 betol la orang cakap, orang jahat untuk jahat.. buaya memang untuk buaya.. 
(so x payah la aq nak habiskan mase nak edit blog page aq ni ha)

ainaurush
 ~ Queen of Typo I ~

Friday, June 24, 2011

~ KAMI bodoh ~


maleh nak cakap.. pendek kate kau dan aku sekali bodoh sebab percaya dekat dia.. sini cerita lain and kat sana cerita lain.. manipulator kan.. but, normal la kan.. percaya sebab sayang.. bukan aku je yang cakap ko dan dia bodoh.. rasenye kami, kami, kami yang ada dekat UNISEL lagi tahu dia mcmmana kan dekat sane.. and aku mengaku aq bodoh sbb percaya.. bak aq kate la kan.. SAYANG.. and aku mengaku it takes time nak forget.. awak adik yang manis, awak terlalu naif.. terlalu sangat.. terpulang nak fikir apa..satu pon kate2 and cerita die pada akak terhadap awk ni adik, adik itu dan adik ini, akak tak percaya, hanya melayankan.. sebab akak tau ada benda disebaliknya.. kan akak da pesan dekat adik yang mase akan betulkan segalanya, berjalan dengan masa(alaa, yang adik copy paste kan kat dear kita tu).. see.. masa da betolkan semua.. btol kan.. biasela tu adik oi, bila da sayang, mata kabur nak nampak benda yang menipu, secara automaticallynya otak akan betulkan apa yang salah.. normal la tu.. adik kena belajar sikit bila berdamping dengan jejaka buaya.. itu je akak nak pesan.. tapi kadang2 buaya boleh jinak.. akak bukan baik sangat adik oi.. akak pon buaya jugak.. jadi silap semuanya kalau nak menipu akak ni.. 

akak tak rasa perhubungan itu satu game.. mase da btolkan untuk akak dapat yang lebih baik, maybe.. pasal harta and duit.. huh, akak x kesah, sebab bukan dari hasil titik peluh dia.. xde respect dari akak bab itu.. and rasanya equal expenses sesama kami.. (btw awk, halalkan makan minum eh).. so, macam drama melayu kan.. tu la tu.. 
:)

sebagai perempuan, akak tak rasa menang kalah.. lebih afdhal istilah peneman hidup yang lebih baik.. so, akak rase akak deserve better.. bak kate dia, and its true.. i need someone yang ada pendirian atleast.. harta bukan masalah, boleh cari dan kongsi bersama.. i need someone that is more good then me to respect.. baru la perempuan tak pandang rendah pada lelaki kan.. :) .. its so ok for me.. akak da dapat life akak balik.. and akak happy.. terpulang.. 

btw, dia lelaki yang bagus untuk berseronok.. good luck from me, may parents die approve uolls.. nak kawin nanti jemputla.. kad kene wangi ok.. akak dgn dia baru putuskan.. so kalau akak tercall ke, termsg ke kire halal la eh.. takes time kan.. :) .. good luck..
(akak.. geli mak dengar)
with love, wish both of u best of luck!!



ainaurush 
~ Queen of Typo I ~

Wednesday, June 22, 2011

otoke!!


damnmit.. haih.. ap la ptt aq bt ni.. nak overkan.. ke tak nak.. aku ni bukan jenis obses bercinta.. tapi kalo da sayangkan.. but this time aq relex sangat.. tersangat.. aq tak nangis semalam.. chill la konon.. than pukul 3am aq gerak UNISEL.. memang time aq tengah serabut aq pegi je mane2 nak tenang.. UnISEL aku pilih.. pukul 4am aq sampai.. that time aq managis sorang2.. dekat roundabout.. itu jam.. mmg time aq.. puas.. cried and screamed.. dammit.. mmg semua kenangan keluar.. dgn kau.. kawan2.. scandle2.. dammit la.. each part of UNISEL.. kayak, PP, FK, DU, DB, FOB,FSP..semua la.. kedai makan, Scorpion, Kedai Asam, Kedai Mak, Kedai Ayam Besar, Kedai Acheh, Kedai Goodluck.. Mawar 5.. Taman Ilmu.. dammit.. mmg rase alone sangat.. kawan tempat berguraw senda, menangis da takde sekarang.. paling best aq pg dekat bilik first time jumpe.. time aq main guitar.. FSP.. 31 January 2010.. wallaweh.. tibe2.. terase itu bilik puaka.. aku pusing satu UNISEL, aq lepaskan semua memory satu per satu.. aq datang UNISEL kosong, aq pulang pon kosong.. itu yang aku niatkan..

and aq da clear.. aq ok saja.. tapi harini ko datang ko peluk aq ko cakap.. "Jangan main gila wak, saya cakap dengan semua org saya nak kawin dengan awk".. dan ko cakap sekadar nak baikkan hubungan n jaga hati dia.. dammit.. ko ingat aq budak baru nak up2 ke..(buaya je yang btol2 memahami buaya.. ayat tu aq da biasa guna.. teet.. cari ayat lain pliz).. gile ayat ko.. ko buat macam2.. ko macamni plak.. keluar la kejap.. lepak McD.. GCB kan.. makan2.. sembang2.. balik mcm dingin sikit.. ko taknak putus.. ko mintak maaf ko cakap ko silap langkah.. kita nagis lagi.. dammit.. aq xde pendorong dekat sini nak nasihat aq... apa patut aq bt.. and ko ingat aq nak putus.. lepas everything n upcoming benda yg kita buat and nak buat.. gila ke ap.. mmg tak la.. keputusan aq terumbang-ambing balik.. oh no man..

aku yang tak pernah taw erti hubungan berkongkong, kau ajar kan.. kau tunjukkan.. aq yang dulu tak ganggu privacy ko, ko ajarkan, ko bt dekat aq.. haih.. bagaimanakah ini..

time2 mcmni.. ramai pula yang cuba mencucuk jarum.. korang ni, mmg dasar lelaki kan.. haha.. laju je.. tapi tak kesah la.. asalkan aq taw ap aq nak.. and korang hanya kawan aq.. and always be..

apakah keputusanya, apa patut aku bt.. aku pon tak tau..
sedih memang la.. tapi aq bukan obsess berchinta..
rasenye sekarang aq masih dengan kau.. but now i'll rule this game..



ainaurush ~ Queen of Typo I ~

Tuesday, June 21, 2011

i love this

 you are much worth than her.. its only because of my parents, i really need you to understand me.. how hard am going through this.. ♥

great i love this

ainaurush ~ Queen of Typo I ~

tiada life


mane pergi life aq


cukup bosan jadi ainaurush sekarang.. yes.. sangat bosan.. aku tak de life weh.. makan, kerja, tido , online, dating.. oh my man.. tolong la.. i've got no life man.. FYI, aq suka masuk hutan.. explore jungle, hiking, abseiling( my fav, waterfall abseil port air paling laju.. pernah nak lemas sekali tu).. dam.. i miss nature.. camping dekat air terjun, dalam hutan.. masak maggi ala2 kuno.. aigoo.. Nomad Advanture, Mountain Climbing.. lame tak join korang kan.. 

 atleast dulu boleh pg main squash.. maybe sbb tak ramai kawan dekat sini kan.. lepas SPM, ada life Rakan Muda.. tersangai enjoy.. plus activity freelance lagi.. than, life UNISEL.. 3 tahun kawan sama.. and life yang tak membosankan.. Secretariat Rakan Muda, Unisel Football Club (rindu pulak dekat Hafiz) , buat program tuk club, party sane sini, lepaking, huha sane sini, kawan2, study ramai2.. mmg life yang menyoronokkan..

sekarang.. argh bosan sungguh.. kerja, makan, tido, dating.. mane pergi life aq.. identity lost.. aq tak tau hidup untuk apa.. seronok aq pergi mane.. 
bye..

ainaurush 
~ Queen of Typo I ~

Sunday, June 19, 2011

"Magical Musical"



hyep.. semalam a.k.a 18 june 2011.. aq pergi la menonton "Magical Musical" dekat Amphitheater @ Sunway Lagoon with my bf.. seriously sangat best.. speechless aq tengok diorg semalam.. the way they act, the way they sing, the way they dance.. wow.. georgeous sangat.. actually dancers die semua cantik and hensem.. but, mmg mata aq x lepas la kan dekat dancer laki.. haha.. nak-nak plak time menari sexy tu.. memang btol la.. haha.. duration about 2 hours.. ramai jugak la..

ni aku bagi video je eh(nak upload slow, sabar eh) .. time tengah-tengah rakam boleh pulak kene tegur.. "sorry dik, tak boleh rakan ye".. haha.. ada aq kesah.. oh tidak..  and picca sikit-sikit.. nak tengok lain-lain picca masuk fb la..
hehe



PICCA


this is the ticketS
from entrance, dijemput naik beluncas ni.. da la jalan jauh dari Bidara..
driver train ni memang kaki drift.. 
lighting sangat cantik kan
dancer dia sangat hensem and cantik
awesome
dress sangat chantek
sexy kan dancer laki dia

my only.. thanks sayang

VIDEOS
ainaurush
~ Queen of Typo I ~

Climie Fisher - Love Changes (Everything)

layan jom

- Climie Fisher -
Love Changes (Everything) 


video

lyric:
I was only seventeen when she looked at me that way
Seems like yesterday
I was only foolin` `round but she stole my heart away
I`ve never been the same

I felt the strangest feeling like a raging fire it burned
She left I cried for weeks and
I can`t forget her or the lesson that I learned

Love changes, changes everything
Love makes you fly it can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules from fools to kings
Love changes, love changes everything

Then the years went rollin` by
I grew up and moved away
Had to earn my pay
Found another lover then
But my heart is sad to say
It only ended up the same way

And I wondered was I destined to spend my life alone
Oh girl you answered my question
This time it`s working you`ve given me new hope

Love changes, changes everything
Love makes you fly it can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules from fools to kings
Love changes, love changes everything

I`ve seen the way love shakes ya makes ya break ya
It`s got a power of it`s own

Love changes, changes everything
Love makes you fly it can break your wings
Love changes, changes everything
Love makes the rules from fools to kings
Love changes, love changes everything

ainaurush ~ Queen of Typo I ~

Saturday, June 18, 2011

Rumbles at Putrajaya

yupps, hari ini sangat best.. aq join comp bowling anjuran JPH one of TNB Bangsar department.. first experience aq main2 and enjoy dengan makcik and pakcik.. before this event ke, activity ke dengan yg umur sebaya je kan.. so lain la best dia.. this old timers, memang cool habis.. hebat2 main bowling.. gelak2.. jerit2..
tengok ni eh


early morning.. datang lambat ni..

kak hanom, she always there with me.. die terus jemput aq depan pintu td..
she won best women bowler

The Green Hornet <-- my team

me, Mr Chan, En Zain, En Fadil
one team oh

my sissy
selalu ada nak nyebok

abe, abg fairus, abg aiman
Kampung Boy Team
diorang menang the happening team taw
tu pon sebab aq tumpang jerit
haha

anterah ain

aq menang second best women bowler
macam tak percaya

JPH Team

Lucky Draw anterah menang
my madel


sangat best harini.. i don't think i can forget them.. best sangat..
nak tengok gambar lain
masuk facebook ain ye
bye-bye



 ainaurush 
~ Queen of Typo I ~

my only ♥


thanks because be my best
he is trying his best to care bout me
he is not a good listener, but he tried his best from time to time
he is not a good thinker, but he is a decision maker
he tried his best for being a man to me
he tried his best for ours sake
he is so annoying, but he is my jokes maker
he is so "kepala angin", but he also make me laugh
important
he is not perfect, but he tried his best
for
past, now,future

thanks for being here with me
ily

ainaurush
 ~ Queen of Typo I ~

Friday, June 17, 2011

-.-"

hyep.. lame tak update ni.. maybe aq bukan blogger yang tegar kot.. 
ni aq just nak share happiness dengan korang-korang semua.. aq lagi 2 minggu je industrial training.. lebeh kurang habis dalam 1 July 2011.. Than, 4 July aq terus masuk kerja balik.. permanent one.. new job, new environment.. can't wait actually.. sebab ap.. first, no more mengadap perarakan kereta dekat federal tu. secondly, dapat gaji.. 

office sekarang, sedeh jugak nak tinggal.. memang best.. time makan lagi best ad je orang belanje.. thanks abg2, kakak2, pakcik2, makcik2, boss2 and kuli2.. korang mmg best sangat.. sempoi habis.. tapi bila da nak2 habis ni, makin malas pulak aq nak ikut diorg.. ye la kan.. balik2 Breakdown Maintenance je.. penat la akak.. bosan la akak.. haha.. i think i'm gonna buy something for them.. i was planning for a paint.. a nice one.. da tengok da haritu.. cantik.. gonna buy them for JPH.. 

tomorrow morning ada game boling dengan staff JPH.. at Alamanda Putrajaya.. pg dengan zuhri.. event macam best je.. nanti tengok je la update.. and malam kami plan nak pegi tengok Magical Musical at Ampitheatre Sunway Lagoon.. mak die dapat tiket dari mane tah.. 

blurr sikit.. tapi this is my team dekat TNB

anissah

electrical technician <-- c0melkan

bubye


ainaurush 
~ Queen of Typo I ~

~ stuck!! ~

please jangan bagi aku tersepit


i was thinking 

korang punye masalah, aku kene handle.. masing-masing nak tunjuk angin.. aku kene kawal angin korang.. untuk korang.. sorang besar, sorang kecik.. tapi masing2 da cukup arif nak berfikir.. da cukup besar nak menilai.. tolong buang ego korang, sebab aku yg tersepit..

kau si gadis A, aq da tolong.. baikkan keadaan.. da cantik.. punca pertelingkahan, apa isu dia.. ko ingat balik.. tapi, ap ko tunjuk dekat gadis B, apa contoh ko bagi.. worst lagi ko buat.. mase ko, ko x nampak.. aku jugak yang kene dengar.. yang kene fikir cara nak baikkan.. tolong la..

kau si gadis B, aq da faham kan kau da.. xkan masih x faham lagi.. masih perlu diterangkan ke.. tak mampu nak turun angin ke.. yang serabut aku.. aq yang kene berfikir cara tuk korang.. tolong la.. faham keadaan gadis A.. tolong la aku nak tolong gadis ni.. 

but, aku x kesah sebab aku sayang dua-dua gadis ni.. sanggup mati untuk gadis.. gadis tu korang.. tapi.. tolong la aq yang nak tolong korang ni.. aku yang tersepit ok.. aku cuba yang terbaik untuk fahamkan korang.. terangkan, jelaskan.. bagi korang tunduk pada masing2.. faham pada masing2.. tapi.. korang x mampu nak fikir.. nak gaduh,sentap hati sebab yang tak perlu.. tolong la berhenti.. 


ainaurush
 ~ Queen of Typo I ~

Thursday, June 16, 2011

Lappy sudah pulang selepas diformat..
sangat bahagia
thanks nuar and arip
thanks 
(^___^)



ainaurush
 ~ Queen of Typo I ~

Friday, June 3, 2011

~ birthday present aku~




thanks girls for the present.. a lot.. i miss those times.. mase malam birthday aq.. 19 Feb 2011.. iyka.. ko mmg pandai berlakon.. leyaa.. ko memang penyerang yang pantas.. mira.. ko memang laju berlari.. yien.. ko mmg kuat jerit.. teringat mase aq terduduk kat tengah jalan, korang bg aq telur and tepung secukup rase.. jiran2 pandang dan ketawa je.. terus famous aq satu barisan tu.. laki n perempuan.. kenal dengan tak.. semua wish birthday.. sampai ke kedai roti canai tu.. malu and segan.. even hadiah lambat kan.. tapi memory tu lg indah.. lepas tu.. mandi sekali ramai2.. sejam ad kot.. dengan bau nescafe lagi.. bergambar porn lagi.. haha.. i really miss those time girls..


mira wakil beli hadiah tadi
niat nak cari jacket baru
snap picca jap

_________________________________________________________



                                   



 grey.. heels memang fav aq.. high cut.. cantik kan.. 

________________________________________



          

white.. bertali.. heel die rendah sikit.. high cut.. vogue ni

______________________________



green.. tertarik dengan rantai die.. colour die lain.. tali die.. 
really love it

 _______________________________________

combination of those
> nice shoes brings women to a better place<
> nice handbag brings woman to wealthy <

i'm mad of heel and handbag

thanks my love sistas
ainaurush
 ~ Queen of Typo I ~