a story that we just can watch and laugh when we see this world as a wonderful drama that will never end

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Pages

Monday, April 18, 2011

~ binatang ni juga la yang ko nak bela.. ~


Ni aq nak post ni.. Teka benda ni?... Benda ni panjang, berkaki, selalu jumpa dalam toilet, kalau org jumpe die, die ketuk dgn batu.. ikut mane sedap capai dulu la.. dipijak-pijak kan pon.. senang cite.. ketuk gune cebok or botol shampoo pon jadi.. ha teka la ap die?



Lambat ah, aq jawab la.. LIPAN or in English centipede.. lipan adalah sejenis binatang yang panjang,berkaki banyak, berbisa and mempunyai sengat yang mengeluarkan racun yang mampu membunuh.. gile ah.. tp aq x kesah la dengan kejadian lipan ni sbb aq rase semua org taw akan sifat-sifat lipan ni kan..

Tp aq plik kan yang ini.. aq tak tau la.. ada la satu jejaka ni, bleh tersangkut nak bela lipan.. pelik owh.. siap excited buat rumah lg tu.. takat ni ada la dua ekor.. anak lipan.. nasib takat ni x bg name lg la kan.. okeyh.. siap search internet nak bg lipan makan apa.. pelik.. bela la katak ke, kura2 ke, hamster ke.. kalo yang  x thriller la.. tp kalo btol nak thriller 2 bela la ular ke, scorpion ke, dinasour ke.. baru la gempak kan.. haish..

Haish, kalo da kene sengat tu plak kan.. x ke mati sia2.. mati x pasal2.. da kalo ko xde aq nak kawan dengan sape.. nak kene cari boyfriend baru satu hal, nak kene cari laki baru satu hal.. haish..

Nasib la sayang!! 



ainaurush

2 comments:

LuqmanZulkifli said...

huih ! besor nya lipan tuh ! ==" agak agak lah nak makan tikus =.="

ainaurush said...

.. lipan sekarang ganas.. mase depan lipan makan org plak..