a story that we just can watch and laugh when we see this world as a wonderful drama that will never end

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Pages

Saturday, May 21, 2011

~ 28 Taman Ilmu ~

video

kenapa aq ashik2 nak post2 je pasal UNISEL kali ni.. sebab aq tengah rindu every moment, every second, every minutes, every story pasal sane.. aq rase da mmg xde yang lain da.. 3 years aq dengan diorg.. study, blaja, makan, gurau, berpeluk, menangis.. semua aq rase macam adik beradik.. 

video atas ni, ini kawasan rumah aq.. TAMAN ILMU.. rumah kitaorg no 28.. nampak mewahkan.. not bad la untuk sepoloh orang punya duduk.. tapi aq rase, 20 org boleh masuk kot.. RM 150 sebulan sekepala.. 

kambing yang korang tengok tu tadi, itu kire best fwen guard umah kitaorg.. die amik part time jadi gard siang.. kalo hari cerah, mmg sunyi.. nampak kereta je penuh.. orang sume pg class n tido kan..

sampai waktu malam, orang dengan kete penuh jalan.. da macam taman remaja da.. depan umah aq itu la aq menyedut oksigen, satu demi satu lame kelamaan sekotak habis.. tempat aq dangan zuhri lepak, budak umah die lepak, kawan2 lepak.. tempat aq kene telur tepong, tempat kitaowg main layang2.. tapi paling best.. masuk je time exam week.. umah kitaowg jadi port study.. dari yang x rapat pon study kat sini.. dari budak umah puaka, separa puaka, jiran ujung.. best..

dalam tu kereta yen PJG ataw name lain BOBO.. suke nak rebut dengan aq paking dalam.. ces.. 

kalo aq nak cerita detail.. mmg xcukup mase nak taip.. mane kan mase nak conference dak umah lagi.. and satu part aq telupe, kami suke duduk dekat bumbung bilik ika.. port paling best..

mmg xkan lupekan ini!!!!

ainaurush

No comments: