a story that we just can watch and laugh when we see this world as a wonderful drama that will never end

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Pages

Tuesday, May 24, 2011

~ aku berjaya!! ~


firstly aq nak cakap syukur alhamdulillah.. secondly, aq nak jerit..

yeah!!!!!!!!!!!!!!!!!

ingat x post aq yang "Sime Darby" ..aq dapat kerja tu.. aq dapat weh.. Sime Darby.. thanks Allah.. first time in serious interview.. I did it very well!!. jawab dengan co0l.. x nervous oR gugup.. maybe itu mmg kelebihan aq sebab pandai interact dengan orang tanpa ad masalah.. I'm really good in it!!.. aq boleh gelak2 lagi mase interview td.. 

first interview pukul 10 pagi.. ok.. pagi tu aq mmg gelabah sebab kejut si Zuhri x bangun2.. naseb baik die bangun.. than die amik aq.. terus pegi office.. kitaorg xde masalah sangat nak sampai ke sane sbb a nite before kitaorg da cari da tempat tu( petang tu aq pegi IKEA dengan family die, parents die mmg funny, tergelak je aq).. nice kan.. so that kitaorg x kelam kabot an this day.. first interview aq pass.. 

second interview pukul 2.30 pm.. ok.. aq dengan x lunch lagi.. kami pg la balik.. kali ni big boss interview aq.. ni lagi co0l.. boss ni lagi relex.. aq x taw la die ni jenis gatal ke ap.. tapi mmg sifat die kot.. die entertain aq sampai satu office die kenalkan and tunjuk dari store sampai ke toilet.. co0l abis boss ni.. 

first impression aq , die just nak tunjuk environment kerja la kot.. tapi bile aq rase nak jerit bile die da letak tangga gaji yang aq cukup puas hati n bile die cakap " ok ain, see u in JULY".. terus tersenyum aq.. sebab ap aq start July, sebab aq baru abis intern time tu.. environment, time, kind of scope.. yes, aq memang suke and it really suits me.. thanks..

thanks for my family.. i really love u all.. thanks for supporting me.. and always there.. 

plus, thanks to by beloved husband-to-be(gatai).. ZUHRI SALIHODIN.. you are really there all the time like always.. another step for our future.. 

last word.. everything is for us.. thanks for being there for me.. i love u all..

he always there with me 

my family is the reason why i'm still standing


evergreen for today :
HEART - THIS DREAM

video
ainaurush