a story that we just can watch and laugh when we see this world as a wonderful drama that will never end

Daisypath - Personal pictureDaisypath Friendship tickers

Pages

Sunday, May 29, 2011

~ SUPER JUNIOR M ~

aq jumpe SUPER JUNIOR M.. korang ada.. nak tercabut jantung aq.. gila lah.. hensem siot.. 
mula2 aq x taw pon SUJU-M ada dekat putrajaya.. aq pg la lepak macam biasa ikut Zuhri pergi kerja.. dok ngadap lampu flickering.. lepas tu, aq dapat je khabar angin yang SUJU-M ada.. mmg naseb la.. credit to my sayang sbb bagi saya nice view to see.. aq menjerit suke-suke hati and Zuhri segan kot( ada aq kesah). dari mula sampai habis aq tunggu.. ada sedikit malang aq lupa letak memory card dalam camera.. damn r..  serious hensem sangat and kalo aq dapat diorg mmg aq ikut balik Korea tu.. korang mintak tolong jangan jelez eh.. ni aq selitkan sedikit nak bagi korang jelez!!

they all so cute, so hensem, so cool... 


video



video


ni sedikit picca tuk korang!!

stage and lighting effect sangat cantik


sangat cool

plizz. abaikan parut jerawat.. focus dekat belakang..


time ni jantung aq mmg nak tekeluar

crowd ni la yang kami tempuh

nice view kan.. thanks awk..

SUJU-M

 ainaurush ~ Queen of Typo I ~

No comments: